FAQ

 
Hekken, doeken en wind.. Hoe gaat dat samen?

Onze doeken zijn wind doorlatend en zitten stevig vast. Maar vanaf windkracht 8 gaat alles wat niet goed vaststaat natuurlijk de lucht in. De belangrijkste voorwaarde richting betrokken aannemers is dan ook, dat de de hekken goed worden vastgezet. Desgewenst helpen wij of een van onze partners hierbij.

Zijn de doeken vandalismebestendig?

Alles kan kapot, zelfs onze doeken. Maar ze zijn vanzelfsprekend wel uiterst stevig, volledig brandvertragend en worden zeer solide opgehangen. Daarbij adverteren wij natuurlijk niet op echte risicolocaties.

Wat is de rol van KiKa?

KiKa is een goed doel dat Reclamehekken.nl van harte ondersteunt. Deze stichting heeft als doelstelling 95% genezing voor alle kinderen met kanker in 2025. Om deze ambitieuze doelstelling te behalen is alle hulp hard nodig. Kijk op kika.nl voor meer informatie.

Overigens staat de besteding van de opbrengst van het ter beschikking stellen van zijn bouwhekken de aannemer volledig vrij! Het is zeer zeker niet verplicht om aan KiKa of andere goede doelen te doneren.

Precariorechten. Hoe zit dat?

Sommige gemeenten vragen een vergoeding voor het adverteren in de publieke ruimte. Indien van toepassing, regelen wij alles. Zowel de adverteerder als de aannemer hebben hier geen omkijken naar. Daarbij is het wel zo dat wij in voorkomende gevallen de kosten (die over het algemeen vrij beperkt zijn) aan de adverteerders doorbelasten.

Ziet zo'n (mijn) bouwplaats er nog wel fraai uit?

Beauty is in the eye of the beholder.. Wij kennen projecten die er door de doeken juist enorm op vooruit zijn gegaan. Bovendien garanderen wij dat de uitingen op de bouwhekken niet aanstootgevend en altijd esthetisch verantwoord zijn.

Wat verwachten jullie van de aannemer?

Niet zo heel veel! Goed huisvaderschap en dat hij of zij ons op gezette tijden met een brede glimlach een factuur stuurt of de goede doelen die het dichtst bij zijn of haar hart liggen aanwijst. In dat laatste geval kunnen wij helemaal zorgeloos de volledige aannemersvergoeding aan dit goede doel overmaken.

Hoe moet het ontwerp van een doek eruit zien?

Er zijn wel wat zaken om rekening mee te houden. De kleuren, de grootte van letters en aard en omvang van de boodschap. Onze vormgevers helpen graag met het ontwerp, maar ook als u zelf iets aanlevert controleren wij het ontwerp gedegen voorafgaand aan de productie.